HotBath

HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA10GNP

Adviesprijs €354,00
€295,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,00
Artikelcode: CBA10GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA10GNP

Geborsteld Nikkel PVD: Een duurzame matte afwerking

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, ofwel geborsteld nikkel PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Een ambachtelijk product met een geborstelde afwerking

HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA10GNP is niet zomaar een zeepdispenser. Het is een echt ambachtelijk product met een prachtige geborstelde afwerking. De geborstelde afwerking voegt een uniek karakter toe aan de zeepdispenser, waardoor het een eyecatcher wordt in elke badkamer of keuken. Daarnaast laat de geborstelde afwerking zien dat er veel aandacht en vakmanschap in het product is gestoken.

Stijlvol en functioneel ontwerp

De HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Nikkel PVD CBA10GNP is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Met het vrijstaande ontwerp is het gemakkelijk om je handen te wassen zonder gedoe. De zeepdispenser voegt een vleugje stijl toe aan elke badkamer of keuken. Het is een handig accessoire dat ervoor zorgt dat je altijd zeep bij de hand hebt.