HotBath

HotBath Gal Zeepdispenser wandmodel Geborsteld Gunmetal PVD GLA09BGP

Adviesprijs €414,00
€345,00 incl. BTW
Uw voordeel: €69,00
Artikelcode: GLA09BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Zeepdispenser wandmodel Geborsteld Gunmetal PVD GLA09BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met kranen in geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een unieke uitstraling geven? Kies dan voor de HotBath Gal Zeepdispenser in het wandmodel met de prachtige geborsteld gunmetal PVD (BGP) kleur. Deze kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere karakter, waarmee je echt een statement maakt.

Tijdloos en stoer met uitstekende krasbestendigheid

Dankzij de PVD-coating is deze zeepdispenser niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en krasbestendig. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt de zeepdispenser zijn stoere uitstraling. De geborstelde afwerking laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat, en voegt een extra laagje karakter toe aan je badkamerinterieur.

Een kraan met 'personality' en prachtige afwerking

De HotBath Gal Zeepdispenser in geborsteld gunmetal PVD (BGP) is niet zomaar een zeepdispenser. Het is een product met personality dat jouw badkamer naar een hoger niveau tilt. De kraan is voorzien van een prachtige geborstelde afwerking, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling. Met deze zeepdispenser maak je een statement in je badkamer en geef je deze een stoer uiterlijk.