HotBath

HotBath Gal Zeepdispenser wandmodel Geborsteld Nikkel PVD GLA09GNP

Adviesprijs €414,00
€345,00 incl. BTW
Uw voordeel: €69,00
Artikelcode: GLA09GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Zeepdispenser wandmodel Geborsteld Nikkel PVD GLA09GNP

Een adembenemende matte afwerking

Ben je gecharmeerd van de subtiele uitstraling van geborsteld nikkel? Kies dan voor de prachtige matte finish GNP, oftewel geborsteld nikkel PVD. Deze coating zorgt ervoor dat de zeepdispenser er zelfs na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet. Met dit duurzame materiaal hoef je je geen zorgen te maken over metaalcorrosie, oxidatie of krassen. Het is de perfecte keuze voor een langdurige schoonheid.

Een ambachtelijk meesterwerk

Naast de duurzame bescherming van PVD heeft deze zeepdispenser een prachtige geborstelde afwerking. Dit toont aan dat het product met zorg is vervaardigd en een echt ambachtelijk karakter heeft. De geborstelde afwerking geeft de zeepdispenser een unieke uitstraling en voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur.

Functioneel en stijlvol

Naast het prachtige uiterlijk biedt deze zeepdispenser ook nog eens gebruiksgemak. Met het wandmodel kun je hem eenvoudig bevestigen en heb je altijd zeep binnen handbereik. De dispenser is ook makkelijk bij te vullen, zodat je nooit zonder zit. Of je nu gaat voor een moderne of klassieke look, deze zeepdispenser past dankzij zijn tijdloze design perfect in elke badkamerstijl.