HotBath

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS6A - Chroom - Ronde handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €1.085,00
€922,00 incl. BTW
Uw voordeel: €163,00
Artikelcode: IBS6ACR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS6A - Chroom

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS6A in de kleur Chroom is de perfecte toevoeging voor jouw badkamer. Met zijn ronde handdouche van 22cm en wandarm is deze doucheset niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Hieronder vind je een overzicht van de onderdelen die bij deze inbouwdoucheset inbegrepen zijn:

Ronde Handdouche van 22cm

Deze regendoucheset wordt geleverd met een ronde handdouche van 22cm, waardoor je kunt genieten van een ontspannende douchesessie. De handdouche is ergonomisch ontworpen en biedt een breed en gelijkmatig douchewaterverdeling, zodat je optimaal kunt genieten van je douche-ervaring.

Hoofddouche

De 22cm hoofddouche zorgt voor een luxueuze regendouche-ervaring. Het brede oppervlak en de gelijkmatige waterverdeling zorgen ervoor dat je volledig kunt ontspannen onder de verkwikkende stralen. Het chroomontwerp voegt ook nog eens een vleugje stijl toe aan je badkamer.

Wandarm

Deze regendoucheset wordt geleverd met een wandarm voor de hoofddouche. Hiermee kun je de hoogte van de hoofddouche aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Dankzij de hoogwaardige chroomafwerking past de wandarm perfect bij de rest van de doucheset.

Met de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS6A - Chroom haal je niet alleen een functionele doucheset in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Laat je verrassen door de sublieme glans van chroom en geniet van een ontspannen douche-ervaring.