HotBath

HotBath Mate Handdouche Geborsteld Gunmetal PVD M353BGP

Adviesprijs €359,00
€305,00 incl. BTW
Uw voordeel: €54,00
Artikelcode: M353BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Mate Handdouche

Transformeer je badkamer in een stijlvolle en eigentijdse ruimte met de HotBath Mate Handdouche. Deze handdouche is uitgevoerd in een prachtige geborsteld gunmetal PVD kleur (BGP), wat zorgt voor een stoere en tijdloze uitstraling. Met deze handdouche voeg je direct een vleugje 'personality' toe aan je badkamer.

Een duurzaam en krasbestendig product

Dankzij de PVD-coating is de HotBath Mate Handdouche niet alleen mooi, maar ook ontzettend duurzaam. De coating zorgt voor een uitstekende krasbestendigheid, waardoor de handdouche er zelfs na jaren intensief gebruik als nieuw uit blijft zien. Dit betekent dat je lang kunt genieten van deze stoere finish zonder je zorgen te hoeven maken over beschadigingen.

Een ambachtelijk product met een prachtige geborstelde afwerking

Wat de HotBath Mate Handdouche echt bijzonder maakt, is de prachtige geborstelde afwerking. Deze afwerking geeft de handdouche een unieke uitstraling en laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. Elke handdouche is met zorg vervaardigd en afgewerkt, waardoor je verzekerd bent van een product van hoge kwaliteit.

  • Geborsteld gunmetal PVD kleur (BGP) voor een stoere uitstraling
  • PVD-coating zorgt voor uitstekende krasbestendigheid
  • Prachtige geborstelde afwerking voor een ambachtelijk product

Upgrade je badkamer met de HotBath Mate Handdouche en geniet van een stoere, duurzame en ambachtelijke toevoeging aan je dagelijkse routine.