HotBath

HotBath Mate Hoofddouche 25cm Gepolijst Messing PVD M105NBP

Adviesprijs €1.045,00
€888,00 incl. BTW
Uw voordeel: €157,00
Artikelcode: M105NBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Hoofddouche 25cm Gepolijst Messing PVD M105NBP

De HotBath Mate Hoofddouche 25cm, uitgevoerd in Gepolijst Messing (NBP), is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Met zijn unieke glans en duurzame karakter zal deze hoofddouche een luxe en stijlvolle sfeer creëren in jouw doucheruimte.

Perfecte glans en krasbestendigheid

Gepolijst messing PVD onderscheidt zich van andere finishes door zijn perfecte glans. Deze finish geeft een schitterende glinstering en zorgt voor een elegante uitstraling. Daarnaast is deze hoofddouche ook uitgerust met uitmuntende krasbestendigheid, waardoor hij zijn prachtige uitstraling behoudt, zelfs na jarenlang gebruik.

Bestand tegen schoonmaakmiddelen en kalkaanslag

Dankzij de krachtige Gepolijst Messing PVD finish is deze hoofddouche extra bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijtage en kalkaanslag. Hierdoor blijft hij er altijd stralend uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik en schoonmaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verkleuring of dofheid van de kraan.

Met de HotBath Mate Hoofddouche 25cm Gepolijst Messing PVD M105NBP haal je een hoogwaardig en betrouwbaar product in huis dat jarenlang meegaat zonder zijn glans te verliezen. Voeg een vleugje luxe toe aan je doucheruimte en geniet elke dag van een verfrissende en stijlvolle douche-ervaring!