HotBath

HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar Mat Zwart M148BL

Adviesprijs €1.585,00
€1.347,00 incl. BTW
Uw voordeel: €238,00
Artikelcode: M148BL
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar Mat Zwart M148BL

Mat zwart in drie woorden? Stijlvol, luxe en trendy. Deze populaire finish wordt zowel toegepast in minimalistische ruimtes als in badkamers en keukens die worden gedefinieerd door trends en design. Eén ding is zeker: mat zwarte kranen zetten de toon en geven een badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of sterrenrestaurant. Met mat zwart is het mogelijk om een statement te maken en geef je een boost aan je interieur.

Eigentijds design voor moderne ruimtes

De HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar in mat zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en moderne uitstraling in hun badkamer. Dankzij het strakke vierkante ontwerp past deze hoofddouche moeiteloos in elke moderne ruimte. Of je nu een minimalistische badkamer hebt of een trendy keuken, deze inbouw hoofddouche voegt een vleugje stijl toe.

Luxe en functionaliteit gecombineerd

  • Deze inbouw hoofddouche heeft een afmeting van 38x38cm, waardoor je kunt genieten van een brede en gelijkmatige waterstraal die je hele lichaam bedekt.
  • De bijbehorende waterpilaar zorgt voor een prachtige waterval aan de zijkant, waardoor je een spa-achtige ervaring krijgt in je eigen badkamer.
  • De mat zwarte afwerking geeft een luxe uitstraling en maakt deze hoofddouche een echte eyecatcher.
  • Met de eenvoudige inbouwmontage creëer je een strakke en naadloze look, zonder storende elementen.
  • Dankzij de hoogwaardige materialen en de solide constructie is deze hoofddouche duurzaam en gaat hij lang mee.

Met de HotBath Mate Inbouw hoofddouche vierkant 38x38cm met Waterpilaar in mat zwart breng je niet alleen stijl, luxe en functionaliteit naar je badkamer, maar ook een vleugje ontspanning en comfort. Maak van elke douchebeurt een verwenmoment en geniet van de ultieme spa-ervaring in je eigen huis. Bestel nu en transformeer je badkamer in een oase van rust en schoonheid.