HotBath

HotBath Pal Fontein sifon rond Geborsteld Nikkel PVD P034GNP

Adviesprijs €365,00
€310,00 incl. BTW
Uw voordeel: €55,00
Artikelcode: P034GNP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Pal Fontein sifon rond Geborsteld Nikkel PVD P034GNP

Ben je op zoek naar een fontein sifon met een unieke uitstraling? Dan is de HotBath Pal Fontein sifon rond Geborsteld Nikkel PVD P034GNP de perfecte keuze voor jou. Deze fontein sifon combineert functionaliteit met een prachtige matte finish in geborsteld nikkel PVD (GNP).

Een duurzame keuze voor een prachtige look

De HotBath Pal Fontein sifon is uitgevoerd in een duurzaam materiaal met een geborstelde afwerking. De geborsteld nikkel PVD (GNP) coating zorgt ervoor dat de sifon er ook na intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet. Deze coating biedt een krachtige bescherming tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor de sifon zijn schoonheid behoudt en de tand des tijds doorstaat.

De matte finish van geborsteld nikkel geeft de sifon een moderne uitstraling die perfect past bij hedendaagse interieurstijlen. Het ambachtelijke karakter van de geborstelde afwerking laat zien dat deze fontein sifon met veel zorg en vakmanschap is vervaardigd.

Een stijlvolle en functionele toevoeging aan je fontein

Niet alleen heeft de HotBath Pal Fontein sifon een prachtige uitstraling, maar het is ook een functionele toevoeging aan je fontein. Deze sifon zorgt ervoor dat het water op een efficiënte manier wordt afgevoerd, waardoor je fontein altijd schoon en fris blijft.

De ronde vorm van de sifon maakt het gemakkelijk om hem te installeren en te onderhouden. Bovendien is de sifon geschikt voor fonteinen van verschillende maten, waardoor je veel flexibiliteit hebt bij het kiezen van een geschikte fontein.

Kies voor de HotBath Pal Fontein sifon rond Geborsteld Nikkel PVD P034GNP en geniet van een duurzame, stijlvolle en functionele toevoeging aan je fontein. Met zijn prachtige geborstelde nikkel PVD (GNP) afwerking zal deze sifon zeker een eyecatcher zijn in je badkamer.