HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.196,00
€1.867,00 incl. BTW
Uw voordeel: €329,00
Artikelcode: IBS24BL135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met als doel om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen die voldoen aan de vraag van de markt, produceert HotBath zijn sanitair in Italië. Daar bevinden zich namelijk 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage en het testen en ontwikkelen van douchesystemen.

Door gebruik te maken van unieke systemen zorgt HotBath ervoor dat zijn producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Ook biedt HotBath een garantie van 5 jaar op zijn producten, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Alle HotBath producten zijn alleen verkrijgbaar via geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een stijlvolle toevoeging aan je badkamer: Mat Zwart

De kleur van deze Hotbath Get together Regendoucheset is Mat Zwart, en deze kleur brengt stijl, luxe en trendy vibes naar je badkamer. Mat zwart wordt vaak toegepast in minimalistische ruimtes, maar ook in badkamers en keukens die gekenmerkt worden door trends en design. Het gebruik van mat zwarte kranen geeft je badkamer of keuken de uitstraling van een chique boetiekhotel of een sterrenrestaurant.

Met deze unieke Regendoucheset in Mat Zwart maak je een statement en geef je een boost aan je interieur. Creëer een moderne en sophisticated uitstraling in je badkamer met deze trendy afwerking.

Complete inbouwdoucheset

Deze inbouwdoucheset van Hotbath Get together is een complete set met alle essentiële onderdelen voor een optimale douche-ervaring. Met een 3 standen Handdouche, een 30cm Hoofddouche, een Plafondbuis van 30cm en een Handdouche met wandhouder, is deze set klaar om aan al je wensen te voldoen.

De 3 standen Handdouche geeft je de mogelijkheid om de waterstraal aan te passen aan je voorkeur, terwijl de 30cm Hoofddouche zorgt voor een ontspannende regendouche-ervaring. Met de Plafondbuis van 30cm kan de hoofddouche op een comfortabele hoogte worden geplaatst, en de Handdouche met wandhouder biedt flexibiliteit en gemak in gebruik.