HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.145,00
€1.823,00 incl. BTW
Uw voordeel: €322,00
Artikelcode: IBS23BL125
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Een kwalitatief hoogwaardige doucheset voor een luxueuze ervaring

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 in mat zwart is de perfecte keuze als je op zoek bent naar een stijlvolle, luxe en trendy upgrade voor je badkamer. Hotbath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, heeft deze doucheset ontworpen met oog voor kwaliteit en design.

Deze inbouwdoucheset bevat verschillende onderdelen die samen zorgen voor een compleet en hoogwaardig douchesysteem. Met de 30cm hoofddouche geniet je van een brede en ontspannende regenstraal. De 3 standen handdouche biedt de flexibiliteit om de waterstraal aan te passen aan jouw voorkeur. Daarnaast is de set inclusief een plafondbuis van 15cm en een handdouche met wandhouder.

Hotbath besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en energiebesparing in hun producten. Deze doucheset is ontwikkeld met unieke systemen die ervoor zorgen dat het waterverbruik beperkt blijft zonder in te leveren op comfort. Daarnaast zijn de producten van Hotbath duurzaam en gaan ze lang mee, met een garantie van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden.

    Kenmerken van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23:

  • Hoofdkleur: Mat zwart
  • Inclusief 30cm hoofddouche voor een brede regenstraal
  • 3 standen handdouche met flexibele waterstraalopties
  • Plafondbuis van 15cm voor een strakke en naadloze installatie
  • Inclusief handdouche met wandhouder voor extra gemak
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Beperkt waterverbruik zonder in te leveren op comfort

Mat zwart: een tijdloze en trendy keuze

Mat zwart is dé kleur van dit moment. Met drie woorden kunnen we deze finish beschrijven: stijlvol, luxe en trendy. Of je nu een minimalistische ruimte hebt of juist een badkamer of keuken die trends en design omarmt, mat zwarte kranen voegen altijd een chique element toe. Het geeft je interieur de uitstraling van een boetiekhotel of sterrenrestaurant.

Met mat zwart kun je echt een statement maken in je badkamer of keuken. Het is een kleur die alle aandacht trekt en die je inrichting een boost geeft. Bovendien past mat zwart moeiteloos in verschillende interieurstijlen, van modern tot industrieel.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 in mat zwart is niet alleen functioneel en van hoge kwaliteit, maar voegt ook een vleugje luxe en design toe aan je badkamer. Het is de perfecte finishing touch voor een uitnodigende en stijlvolle ruimte.