HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.109,00
€1.793,00 incl. BTW
Uw voordeel: €316,00
Artikelcode: IBS23BL127
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardig sanitair product

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 in mat zwart: een prachtige toevoeging aan jouw badkamer. Hotbath, een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, heeft deze regendoucheset ontworpen met oog voor stijl en functionaliteit.

Het doel van Hotbath is om jou als gebruiker te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan de eisen van de markt. Om dit te bereiken, wordt de productie van Hotbath producten uitbesteed aan de beste specialisten in Italië. Dit land staat bekend om zijn vakmanschap en expertise op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen.

De Get together Regendoucheset IBS23 is voorzien van unieke systemen die zorgen voor duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Hotbath biedt daarom een garantieperiode van 5 jaar op de producten, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt. Dit toont het vertrouwen van Hotbath in de kwaliteit van hun producten.

Je kunt de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 alleen vinden bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Hierdoor ben je verzekerd van deskundig advies en service bij je aankoop.

Een stijlvolle toevoeging in mat zwart

De kleur mat zwart is dé trend in moderne badkamers en keukens. Met deze regendoucheset haal je stijl en luxe in huis. Mat zwart wordt gekenmerkt door zijn tijdloze uitstraling en past perfect in zowel minimalistische ruimtes als trendy interieurs.

Wanneer je kiest voor mat zwarte kranen, geef je je badkamer of keuken direct een upgrade. Het resultaat? Een chique, eigentijdse sfeer die doet denken aan een boetiekhotel of sterrenrestaurant. Mat zwart laat je interieur stralen en is een uitstekende keuze om een statement te maken.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 in mat zwart ben je verzekerd van een eyecatcher in je badkamer. Deze set bevat een 20cm hoofddouche, een plafondbuis van 15cm, een handdouche met glijstang en een 3-standen handdouche. Met deze uitgebreide set geniet je van een douchesysteem dat zowel functioneel als elegant is.