HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.225,00
€1.891,00 incl. BTW
Uw voordeel: €334,00
Artikelcode: IBS23BL135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Ervaar de ultieme douchesensatie met de Hotbath Get together Regendoucheset in mat zwart. Deze stijlvolle en trendy set voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer. Met een 3-standen handdouche, een 30cm hoofddouche en een plafondbuis van 30cm, biedt deze set alles wat je nodig hebt voor een ultiem comfortabele en ontspannende douche-ervaring.

Kwaliteit en duurzaamheid

Elke Hotbath product wordt met de grootste zorg en aandacht vervaardigd. De Get together Regendoucheset is geen uitzondering. Als Nederlands producent van hoogwaardig sanitair streeft Hotbath naar de hoogste kwaliteit. Daarom vindt de productie plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

De producenten die deel uitmaken van het Hotbath netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Dit garandeert dat de producten duurzaam, energiebesparend en betrouwbaar zijn in het dagelijks gebruik.

Hotbath biedt ook gemoedsrust met een garantie van 5 jaar op alle producten, met uitzondering van elektronische onderdelen die gedekt zijn door een garantie van 2 jaar. Bij Hotbath staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Een statement maken met mat zwart

Mat zwart is dé trend van dit moment. Met zijn stijlvolle, luxe en trendy uitstraling geeft het een unieke sfeer aan elke badkamer. Of je nu houdt van minimalistisch design of juist van een trendy en gedurfd interieur, mat zwart past perfect in elke stijl.

Met deze Get together Regendoucheset in mat zwart maak je een statement en geef je je badkamer een upgrade naar een boetiekhotel of sterrenrestaurant. De chique uitstraling van mat zwart voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte en creëert een gevoel van luxe.

Alles wat je nodig hebt in één set

Deze inbouwdoucheset bevat alles wat je nodig hebt voor een complete en comfortabele douche-ervaring. Met een handdouche met 3 standen kun je kiezen voor de perfecte douchestraal die past bij jouw voorkeur. De 30cm hoofddouche zorgt voor een brede en gelijkmatige waterverdeling, terwijl de plafondbuis van 30cm ervoor zorgt dat de douche op de ideale hoogte wordt geplaatst.

Daarnaast wordt de handdouche geleverd met een handige wandhouder, waardoor je hem eenvoudig kunt gebruiken en opbergen. Met deze complete set creëer je de ultieme douchesensatie in je badkamer.

Laat jezelf verwennen en geniet van een luxe en comfortabele douche-ervaring met de Hotbath Get together Regendoucheset in mat zwart. Bestel vandaag nog en geef je badkamer een upgrade naar pure luxe!