HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.189,00
€1.861,00 incl. BTW
Uw voordeel: €328,00
Artikelcode: IBS23BL137
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en Innovatie

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair dat is ontworpen met aandacht voor detail. De Get together Regendoucheset IBS23 is een perfect voorbeeld van het vakmanschap van HotBath. Het biedt een luxueuze douchesensatie met een moderne uitstraling.

HotBath werkt samen met de beste specialisten in de industrie om duurzame en energiebesparende producten te creëren. Deze doucheset is ontwikkeld met innovatieve technologieën die ervoor zorgen dat het waterverbruik wordt geoptimaliseerd zonder concessies te doen aan de waterdruk of het comfort. Daarnaast zijn alle HotBath producten uitgerust met hoogwaardige materialen en afwerkingen, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

De perfecte afwerking

Met de matzwarte finish geeft de Get together Regendoucheset IBS23 jouw badkamer een stijlvolle en trendy uitstraling. Mat zwart is een populaire keuze voor zowel minimalistische ruimtes als trendy badkamers en keukens. Het voegt een vleugje elegantie toe en creëert een sfeer van luxe en exclusiviteit.

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met een 20cm hoofddouche, een 3 standen handdouche en een handige glijstang. Hiermee geniet je van de ultieme douche-ervaring, terwijl je kunt kiezen tussen verschillende straalstanden en de douchekop eenvoudig kunt verstellen naar de gewenste hoogte.

Koop nu en upgrade jouw badkamer!

Maak van jouw badkamer een oase van rust en luxe met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23. Deze hoogwaardige doucheset combineert kwaliteit, innovatie en een stijlvolle afwerking om de ultieme douche-ervaring te bieden.

Met zijn matzwarte design geeft deze doucheset jouw badkamer een moderne en trendy uitstraling. Of je nu houdt van een minimalistische inrichting of op zoek bent naar een opvallend designelement, de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 is de perfecte keuze.

Wacht niet langer en upgrade jouw badkamer met deze prachtige inbouwdoucheset. Bestel nu en geniet binnenkort van een luxueuze en verfrissende douche-ervaring!