HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.359,00
€2.005,00 incl. BTW
Uw voordeel: €354,00
Artikelcode: IBS23BL157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 - Mat zwart - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Een echte blikvanger in je badkamer

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 in mat zwart is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, luxe en trendy uitstraling in de badkamer. Met zijn minimalistische design en hoogwaardige afwerking is deze regendoucheset een echte blikvanger.

Kwaliteit en duurzaamheid

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De Get together Regendoucheset is speciaal ontwikkeld om aan de exacte vraag van de markt te voldoen. De productie vindt volledig in Italië plaats, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die betrokken zijn bij HotBath behoren tot de allerbeste en gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en ontwikkeling van douchesystemen.

Bovendien heeft deze regendoucheset enkele unieke systemen waardoor de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt), ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Deze regendoucheset is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een statement van stijl

Mat zwart is momenteel dé trend op het gebied van badkamer- en keukenontwerp. Met zijn stijlvolle en luxe uitstraling zet deze kleur de toon in elke ruimte. Of je nu houdt van een minimalistische inrichting of juist trendy en designgerichte elementen wilt toevoegen, met mat zwarte kranen creëer je een chique en trendy sfeer. Breng een vleugje boetiekhotel of sterrenrestaurant naar je eigen badkamer of keuken en maak een statement met mat zwart.

Een compleet inbouwdoucheset

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, inclusief alle benodigde onderdelen. Met een 3-standen handdouche, een royale 30cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met glijstang heb je alles wat je nodig hebt voor een ultieme douche-ervaring. De handdouche kan eenvoudig op de gewenste hoogte worden geplaatst dankzij de verstelbare glijstang.

Dompel jezelf onder in een ontspannende regenbui met de hoofddouche of geniet van de flexibiliteit van de handdouche met keuze uit 3 verschillende standen. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS23 creëer je een luxe en comfortabele douche-ervaring in je eigen badkamer.