HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5GN24
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief Hoogwaardig Sanitair

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je een stuk vakmanschap in huis. Elk detail van deze doucheset is met zorg ontworpen en vervaardigd. Alle producten worden in Italië geproduceerd door 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

Dankzij de unieke systemen die zijn toegepast, is deze regendoucheset duurzamer, energiebesparend en voordeliger in dagelijks gebruik. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van dit product, want Hotbath biedt een garantie van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) volgens hun garantievoorwaarden. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A ben je verzekerd van jarenlang plezier in je badkamer.

Luxe en Veelzijdigheid in Geborsteld Nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in geborsteld nikkel. Deze kleur heeft een subtiele, warme gloed en geeft de kraan een luxueuze uitstraling. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke afwerking. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamer hebt, deze kraan past zich aan elke omgeving aan.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A creëer je een stijlvolle en tijdloze badkamer. Deze veelzijdige kraan staat garant voor een elegante uitstraling en past perfect bij zowel moderne als klassieke interieurstijlen. Het geborsteld nikkel voegt een vleugje sfeer toe aan je badkamer en maakt van douchen een ware belevenis.

Compleet Inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche voor extra gemak en flexibiliteit. Met de handdouche kun je zowel jezelf als de douche moeiteloos schoonspoelen.
  • 25cm Hoofddouche: Geniet van een ontspannende douche-ervaring met de 25cm hoofddouche. Het royale formaat zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en een verfrissende waterval van water.
  • Plafondbuis 15cm: De plafondbuis van 15cm zorgt voor een strakke en naadloze installatie van de regendoucheset. Hierdoor wordt de douchekop op een comfortabele hoogte geplaatst.
  • Handdouche met wandhouder: Inclusief een handdouche met wandhouder om je douchesessie nog aangenamer te maken. De wandhouder zorgt ervoor dat de handdouche altijd binnen handbereik is, terwijl je geniet van het comfort van de regendouche.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en samengesteld om een ultieme douche-ervaring te bieden. Geniet elke dag van een luxe en ontspannen moment onder de regendouche.