HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.729,00
€1.470,00 incl. BTW
Uw voordeel: €259,00
Artikelcode: IBS5GN247
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath, de Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, heeft met de Get together Regendoucheset IBS5A een product ontwikkeld dat aan al jouw wensen voldoet. Alle HotBath producten worden geproduceerd in Italië door werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Hierdoor ben je verzekerd van een duurzaam en energiebesparend douchesysteem.

De Get together Regendoucheset IBS5A heeft een garantietermijn van 5 jaar, met uitzondering van de elektronische onderdelen waarop 2 jaar garantie geldt. Hiermee ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Ontdek zelf de luxe en comfort van deze regendoucheset.

Een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling

De Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking, die lijkt op roestvrijstaal, geeft de kraan een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Deze finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Met de Get together Regendoucheset IBS5A kies je voor een veelzijdige kraan die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, deze kraan maakt jouw badkamer compleet. Ervaar de luxueuze uitstraling van geborsteld nikkel en geniet dagelijks van een stijlvolle douche-ervaring.

Een complete inbouwdoucheset voor ultiem comfort

De Get together Regendoucheset IBS5A is een complete inbouwdoucheset die bestaat uit verschillende onderdelen. Met de bijgeleverde staaf handdouche en glijstang heb je de mogelijkheid om op verschillende manieren te douchen, waardoor je altijd de perfecte douche-ervaring kunt creëren. Naast de staaf handdouche en de glijstang beschikt deze regendoucheset ook over een 25cm hoofddouche en een plafondbuis van 15cm. Deze combinatie zorgt voor een comfortabele en luxueuze douche-ervaring.

Met de Get together Regendoucheset IBS5A creëer je een oase van rust en ontspanning in jouw badkamer. Geniet van een verfrissende regendouche onder de ruime hoofddouche of gebruik de handdouche voor een gerichte waterstraal. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze complete inbouwdoucheset.