HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5GN25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap voor de perfecte douche-ervaring

Hotbath presenteert de Get together Regendoucheset IBS5A, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Deze regendoucheset is ontworpen om van je dagelijkse douche een echt verwenmoment te maken. Met aandacht voor detail en vakmanschap levert Hotbath hoogwaardige kwaliteit, zodat je kunt genieten van een luxe douche-ervaring.

Een compleet pakket voor een complete douche-ervaring

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met alle essentiële onderdelen die je nodig hebt voor een complete douche-ervaring. Deze inbouwdoucheset bevat een 30 cm hoofddouche die een ontspannende regenvalsimulatie biedt, terwijl de staafhanddouche je de mogelijkheid geeft om delen van je lichaam gericht te spoelen. Met de 15 cm plafondbuis kun je de douchekop op de gewenste hoogte installeren en de handdouche met wandhouder zorgt voor extra gebruiksgemak.

  • 30 cm hoofddouche met regenvalsimulatie voor een ontspannende douche-ervaring
  • Staaf handdouche voor gerichte spoeling en extra gebruiksgemak
  • 15 cm plafondbuis voor flexibele installatie op de gewenste hoogte
  • Handdouche met wandhouder voor eenvoudig gebruik

Geborsteld nikkel - Een veelzijdige en luxueuze afwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is afgewerkt met geborsteld nikkel (GN), wat het geheel een subtiele, warme gloed geeft. Deze handmatig aangebrachte afwerking zorgt ervoor dat de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan die zich moeiteloos aanpast aan zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Laat je badkamer schitteren met deze luxueuze afwerking.