HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5GN257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een luxe en stijlvolle optie voor jouw badkamer. Met zijn geborsteld nikkel afwerking heeft deze regendoucheset een subtiele, warme gloed die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving.

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Hotbath is een Nederlands bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige sanitairproducten. De Get together Regendoucheset is geen uitzondering. Elk onderdeel van deze set is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om langdurige prestaties te garanderen. De kraan is gemaakt van fijnmetaal met een geborsteld nikkel afwerking, waardoor hij niet alleen duurzaam is, maar ook een luxueuze uitstraling heeft.

Daarnaast heeft Hotbath unieke systemen ontwikkeld om de producten energiebesparender te maken. Met deze regendoucheset kun je genieten van een verfrissende en ontspannende douche-ervaring zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onnodig water- of energieverbruik.

Om de kwaliteit en duurzaamheid te benadrukken, biedt Hotbath een garantie van 5 jaar op de producten. Kortom, je kunt vertrouwen op de uitstekende prestaties en lange levensduur van de Hotbath Get together Regendoucheset.

Compleet en functioneel ontwerp

De Hotbath Get together Regendoucheset wordt geleverd met verschillende onderdelen die jouw douche-ervaring nog comfortabeler maken. Deze inbouwdoucheset bevat een staaf handdouche, een 30cm hoofddouche en een plafondbuis van 15cm. Met de handdouche, die bevestigd is aan een glijstang, kun je eenvoudig de hoogte en hoek aanpassen voor het ultieme gemak.

De 30cm hoofddouche biedt een brede en luxueuze waterval aan regendruppels, waardoor je kunt ontspannen en genieten van een spa-achtige ervaring in je eigen badkamer. Met de plafondbuis van 15cm kun je de regendouche op de gewenste hoogte installeren, waardoor je een perfecte douche-ervaring op maat kunt creëren.

Of je nu wilt genieten van een verfrissende douche in de ochtend of wilt ontspannen na een lange dag, de Hotbath Get together Regendoucheset heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme douche-ervaring.