HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.259,00
€1.070,00 incl. BTW
Uw voordeel: €189,00
Artikelcode: IBS5CR57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en duurzaamheid

HotBath, een Nederlandse producent, biedt met de Get together Regendoucheset IBS5 een hoogwaardig en duurzaam sanitairproduct. De producent heeft met zorg samengewerkt met gerenommeerde fabrikanten in Italië om de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën, kan deze regendoucheset energie besparen en een langdurige werking bieden.

De Get together Regendoucheset IBS5 is vervaardigd met aandacht voor detail en is uitgerust met unieke systemen die zorgen voor duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Hierdoor kunt u genieten van een aangename en ontspannende douche-ervaring die jarenlang meegaat. Daarnaast biedt HotBath een garantieperiode van 5 jaar voor deze regendoucheset, met uitzondering van elektronische onderdelen die gedekt zijn door een garantieperiode van 2 jaar.

Elegant en opvallend design

Met zijn chroomkleurige afwerking straalt de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 elegantie en raffinement uit. De glanzende chroomafwerking zorgt voor een opvallend accent in uw badkamer. Het tijdloze design van de chroomkleur past perfect bij verschillende interieurstijlen en zorgt voor een stijlvolle uitstraling.

Naast de esthetische eigenschappen staat chroom ook bekend om zijn duurzaamheid. De Hotbath Get together Regendoucheset behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd en is bestand tegen slijtage. Deze duurzaamheid garandeert dat uw regendoucheset er langdurig prachtig uit blijft zien.

Inbouwdoucheset met diverse onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. De set bevat een staaf handdouche met een lengte van 30cm en een hoofddouche met een diameter van 30cm. Daarnaast is een wandarm van 35cm inbegrepen, zodat u de positie van de hoofddouche naar wens kunt aanpassen.

Om uw douche-ervaring nog comfortabeler te maken, wordt ook een handdouche met glijstang meegeleverd. Deze glijstang biedt flexibiliteit en gemak, zodat u de handdouche eenvoudig kunt verstellen naar de gewenste hoogte. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een solide en betrouwbare constructie van alle onderdelen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 kunt u genieten van een luxueuze en gepersonaliseerde douche-ervaring die voldoet aan al uw behoeften. Haal deze hoogwaardige inbouwdoucheset nu in huis voor een verfrissende en ontspannende douchebeleving!