HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.210,00
€1.029,00 incl. BTW
Uw voordeel: €181,00
Artikelcode: IBS5CR5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS5 - Chroom - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Maak kennis met HotBath - Expert in hoogwaardig sanitair

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardige sanitaire producten. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid ontwikkelt HotBath producten die voldoen aan de exacte eisen en wensen van de markt. De productie van HotBath vindt volledig plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. Samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen, creëert HotBath unieke en duurzame oplossingen voor dagelijks gebruik.

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd

HotBath staat garant voor duurzame en energiebesparende producten. De Get Together Regendoucheset IBS5 is geen uitzondering. Met een garantieperiode van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) bent u verzekerd van langdurig gebruiksgemak. Het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie zorgt ervoor dat deze regendoucheset een investering is waar u jarenlang plezier van zult hebben. HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Elegantie in chroom

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS5 heeft een chroom afwerking. Deze elegante en verfijnde kleur geeft een sublieme glans, waardoor uw badkamer een opvallend en levendig accent krijgt. Chroom past perfect bij verschillende interieurstijlen en biedt spannende contrasten. Dankzij de onverwoestbare eigenschappen behoudt chroom zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Verrijk uw badkamer met een inbouwdoucheset

Deze Hotbath regendoucheset is een inbouwmodel en wordt geleverd met alle benodigde onderdelen. Bij deze set krijgt u een staafhanddouche, een 30cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met wandhouder. Met deze complete set kunt u genieten van een luxueuze en aangename douchesensatie. De gebruiksvriendelijke bediening en het moderne design maken deze inbouwdoucheset een perfecte aanvulling op uw badkamer.