HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5GN34
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A in de kleur Geborsteld Nikkel combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid om jouw badkamerbeleving naar een hoger niveau te tillen. Met zijn luxueuze uitstraling en ambachtelijke afwerking zal deze doucheset een prachtige aanvulling zijn op elke badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een ultieme douchervaring. Het bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder:

  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche kun je gemakkelijk de douchestraal naar wens aanpassen. Of je nu een ontspannende massagestraal wilt of juist een verfrissende regenstraal, deze handdouche biedt de flexibiliteit die je nodig hebt.
  • 25cm Hoofddouche: De 25cm hoofddouche zorgt voor een heerlijke regenbui-ervaring. De brede straal en gelijkmatige waterverdeling zorgen ervoor dat je kunt genieten van een ontspannende douche-ervaring.
  • Plafondbuis 30cm: Met de plafondbuis van 30cm kun je de hoofddouche op de gewenste hoogte installeren. Dit zorgt voor een ergonomische en comfortabele douche-ervaring voor elke gebruiker.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, zodat je hem altijd binnen handbereik hebt. Of je nu je haar wilt wassen of een specifieke plek wilt reinigen, deze handdouche biedt de juiste oplossing.

Hoogwaardig design en kwaliteit

Hotbath staat bekend om zijn hoogwaardige design en kwaliteit. Alle producten van Hotbath worden in Italië geproduceerd door de beste specialisten in de industrie. Dit garandeert niet alleen duurzaamheid en energiebesparing, maar ook een prachtige esthetiek die lang meegaat.

Met een garantieperiode van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantieperiode van 2 jaar geldt) ben je verzekerd van een langdurige en zorgeloze ervaring met de Hotbath Get together Regendoucheset.

Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A in de kleur Geborsteld Nikkel en voeg een vleugje luxe en functionaliteit toe aan jouw badkamer. Bestel nu en geniet elke dag van een verfrissende en ontspannende douche-ervaring!