HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.729,00
€1.470,00 incl. BTW
Uw voordeel: €259,00
Artikelcode: IBS5GN347
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige regendoucheset voor de ultieme luxe ervaring

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A in geborsteld nikkel haal je de ultieme luxe ervaring in jouw badkamer. Deze regendoucheset combineert functionaliteit, stijl en comfort op een unieke manier. Met een hoofddouche van 25cm en een staaf handdouche met glijstang heb je de mogelijkheid om de douche-ervaring volledig aan te passen aan jouw wensen.

De HotBath Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met een plafondbuis van 30cm, wat zorgt voor een moderne uitstraling in je badkamer. Deze set is perfect voor zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs, dankzij de subtiele warme gloed van het geborsteld nikkel.

Een complete set voor jouw ultieme douche-ervaring

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor de ultieme douche-ervaring. De set bestaat uit:

  • Een 25cm hoofddouche voor een ontspannende regendouche
  • Een staaf handdouche met glijstang voor extra flexibiliteit
  • Een plafondbuis van 30cm voor een moderne uitstraling

Met deze set kun je genieten van zowel een ontspannende regendouche als een verfrissende handdouche. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is speciaal ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen en je elke keer weer een unieke douche-ervaring te bieden.