HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.684,00
€1.431,00 incl. BTW
Uw voordeel: €253,00
Artikelcode: IBS5GN35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Ontdekt de topkwaliteit van HotBath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Wij streven ernaar om een programma te ontwikkelen dat volledig voldoet aan de wensen van onze klanten en tegemoetkomt aan de marktvraag. Om onze hoge kwaliteitsnormen te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om onze productie volledig in Italië te laten plaatsvinden. Hier werken 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

Met ons uitgebreide netwerk van gerenommeerde fabrikanten kunnen we hoogwaardige producten leveren die duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Daarom bieden wij op al onze producten een garantietermijn van 5 jaar (met uitzondering van elektronische onderdelen die een garantietermijn van 2 jaar hebben). HotBath producten zijn exclusief verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België, zodat we de beste service kunnen bieden aan onze klanten.

Geborsteld nikkel - Luxe en veelzijdigheid

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A heeft een prachtige afwerking in geborsteld nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrij staal en geeft de kraan een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke en ambachtelijke uitstraling heeft. Of je nu een minimalistische of een ruimte met rijke details hebt, geborsteld nikkel past perfect in elke omgeving.

Met deze kraan haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een luxueuze uitstraling die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Of je nu een moderne of een klassieke badkamer hebt, de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A GN zorgt voor een tijdloze en stijlvolle uitstraling.

Complete inbouwdoucheset voor ultiem comfort

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een complete inbouwdoucheset die alles biedt wat je nodig hebt voor een heerlijke douche-ervaring. Deze set wordt geleverd met een staafhanddouche, een 30cm hoofddouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met wandhouder. Met deze set kan je genieten van zowel een verfrissende regendouche als een geconcentreerde straal van de handdouche.

De staafhanddouche zorgt voor een gerichte en krachtige straal, terwijl de 30cm hoofddouche zorgt voor een breed en ontspannend regeneffect. Met de handdouche en wandhouder kan je gemakkelijk de gewenste hoogte en hoek instellen voor optimaal comfort.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A kan je elke dag genieten van een luxe en comfortabele douche-ervaring. Creëer je eigen spa in je badkamer met deze hoogwaardige inbouwdoucheset.