HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5GN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

Ontdek de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A, een kwalitatief hoogwaardige inbouwdoucheset van een gerenommeerde Nederlandse producent. Hotbath streeft ernaar om de perfecte balans te vinden tussen functionaliteit, design en duurzaamheid. Met de Get together Regendoucheset IBS5A breng je een vleugje luxe en comfort in je badkamer.

Complete doucheset voor ultiem douchegenot

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete doucheset. Geniet van een ontspannende regendouche met de 30 cm hoofddouche die zorgt voor een volledige dekking van je lichaam. Daarnaast is er een handige staaf handdouche aanwezig, ideaal voor het gericht spoelen en reinigen. Met de glijstang kun je de handdouche eenvoudig in hoogte verstellen voor optimaal comfort.

  • 30 cm regendouchekop voor volledige dekking van het lichaam
  • Staaf handdouche voor gericht spoelen en reinigen
  • Verstelbare glijstang voor optimaal comfort
  • Inclusief plafondbuis van 30 cm voor een strakke uitstraling

Luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in een prachtige geborsteld nikkel afwerking (GN). Deze afwerking geeft de kraan een subtiele, warme gloed en een luxueuze uitstraling. Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers, waardoor het zich als een kameleon aanpast aan elke omgeving. Met deze kraan geef je jouw badkamer een stijlvolle upgrade.

Upgrade je badkamer met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A en geniet van een ultieme douchervaring. Bestel vandaag nog en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid die Hotbath biedt. Haal de luxe en het comfort van een spa in huis!