HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R - Chroom - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €944,00
€802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €142,00
Artikelcode: IBS2RCR14
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R - Chroom - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en innovatief design

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R in chroom. Deze regendoucheset is het perfecte voorbeeld van hoogwaardige kwaliteit en innovatief design. HotBath, de Nederlandse producent van dit sanitair, heeft deze doucheset speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Dankzij de samenwerking met 's werelds beste specialisten in Italië is deze regendoucheset van ongeëvenaarde kwaliteit.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R geniet je van een ultieme douche-ervaring. Deze set wordt geleverd met een 3-standen handdouche en een royale 25cm hoofddouche. Dankzij de bijgeleverde wandarm van 35cm is het installeren van deze doucheset eenvoudig en snel. Bovendien wordt de handdouche geleverd met een praktische wandhouder. Dit zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele reikwijdte van de handdouche.

Een tijdloze toevoeging aan je badkamer

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R is uitgevoerd in chroom (CR). Deze kleur heeft een elegante en verfijnde uitstraling die past bij vrijwel elke interieurstijl. Chroom geeft een opvallend en levendig accent aan je badkamer. Daarnaast combineert het moeiteloos met andere materialen, waardoor je spannende contrasten kunt creëren.

Deze chroomkleurige finish staat niet alleen bekend om zijn sublieme glans, maar ook om zijn duurzaamheid. De Hotbath Get together Regendoucheset behoudt zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd. Deze set is een waardevolle toevoeging aan je badkamer die jarenlang meegaat.

Compleet inbouwdoucheset

Bij de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R ontvang je alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset:

  • 3-standen handdouche
  • 25cm hoofddouche
  • Wandarm van 35cm
  • Handdouche met wandhouder

Met deze set ben je klaar om te genieten van een luxe en comfortabele douche-ervaring. Creëer je eigen spa in je badkamer met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R.