HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.550,00
€1.318,00 incl. BTW
Uw voordeel: €232,00
Artikelcode: IBS2RGN15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Een kwalitatief hoogwaardige badkamerupgrade

Maak van je badkamer een oase van luxe en ontspanning met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R. Deze prachtige set is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar de ultieme douche-ervaring. Met zijn geborsteld nikkel afwerking en ambachtelijke uitstraling zal deze doucheset een ware eyecatcher zijn in elke badkamer.

  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een weldadige regenbui onder de grote 30cm hoofddouche. De douchekop is voorzien van een subtiele, warme gloed dankzij de geborsteld nikkel afwerking.
  • 3 Standen Handdouche: De meegeleverde handdouche heeft 3 verschillende standen, zodat je altijd de juiste waterstraal kunt kiezen. Of je nu wilt ontspannen onder een zachte straal of wilt genieten van een krachtige massage, deze handdouche biedt het allemaal.
  • Wandarm 35cm: De wandarm van 35cm geeft je de flexibiliteit om de hoofddouche op de perfecte hoogte te plaatsen. Zo kun je moeiteloos douchen zonder je zorgen te maken over te lage of te hoge douchekoppen.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, zodat je de handdouche altijd binnen handbereik hebt. Geen gedoe meer met rondslingerende douchekoppen!

Hoogwaardige kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De productie van HotBath vindt volledig plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producten worden vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Om de kwaliteit te waarborgen, biedt HotBath een garantie van 5 jaar op alle producten, met uitzondering van elektronische onderdelen. Voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar.

Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2R en transformeer je badkamer naar een luxe spa-ervaring. Haal kwaliteit en stijl in huis met de geborsteld nikkel afwerking en geniet van het comfort en de functionaliteit van deze set.