HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.684,00
€1.431,00 incl. BTW
Uw voordeel: €253,00
Artikelcode: IBS5GN15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

Ontdek de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A, de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame doucheset. Hotbath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, streeft ernaar om een programma te ontwikkelen dat aansluit bij de exacte behoeften van de markt.

De Get together Regendoucheset IBS5A is volledig geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen en het ontwikkelen van douchesystemen. Dankzij innovatieve technologieën en unieke systemen zijn de producten van Hotbath duurzamer, energiebesparender en voordeliger in dagelijks gebruik.

Met een garantietermijn van 5 jaar* kan je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A. Voor elektronische onderdelen geldt een garantietermijn van 2 jaar. Vertrouw op Hotbath voor een zorgeloze douche-ervaring.

Luxueuze uitstraling in elke omgeving

Het geborsteld nikkel (GN) van de Get together Regendoucheset IBS5A geeft een subtiele, warme gloed aan je badkamer. Deze afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Of je nu een minimalistische of juist een ruimte met rijke details hebt, geborsteld nikkel past zich moeiteloos aan aan elke omgeving. Met deze veelzijdige kraan voeg je een vleugje luxe toe aan je badkamer. Creëer een oase van ontspanning en geniet van de verfijnde uitstraling van geborsteld nikkel.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een verfrissende regendouche-ervaring met de 30cm hoofddouche. Laat het warme water zachtjes over je hele lichaam stromen en ontspan volledig.
  • Wandarm 35cm: De wandarm van 35cm zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de hoofddouche aan de muur. Hierdoor kan je de douche op de ideale hoogte positioneren voor optimaal comfort.
  • 3 Standen Handdouche: De Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met een handdouche voor extra flexibiliteit. Kies uit 3 verschillende standen om je douche-ervaring aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.
  • Handdouche met wandhouder: Dankzij de wandhouder kan je de handdouche eenvoudig aan de muur bevestigen. Zo heb je altijd je handdouche binnen handbereik voor een gerichte en comfortabele douche-ervaring.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je niet alleen kwaliteit en duurzaamheid in huis, maar ook een luxueuze uitstraling en alle benodigde onderdelen voor een complete douche-ervaring. Bestel nu en transformeer je badkamer in een oase van comfort en ontspanning.

*Voorwaarden zijn van toepassing. Neem contact op met de verkoper voor meer informatie over de garantievoorwaarden.