HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5GN157
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige sanitaire oplossing van HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is een hoogwaardige sanitaire oplossing van HotBath, een Nederlandse producent die zich richt op het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met deze regendoucheset haal je een stuk vakmanschap in huis dat perfect voldoet aan de eisen van de moderne markt.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is ontworpen en vervaardigd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste en gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en ontwikkeling van douchesystemen.

Deze regendoucheset is uniek en bevat geavanceerde systemen die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Bovendien biedt HotBath een garantietermijn van 5 jaar op de regendoucheset, volgens hun garantievoorwaarden.

Elegantie en veelzijdigheid in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de elegante kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en geeft de kraan een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze finish past perfect in elke omgeving, of het nu een minimalistische of een ruimte met rijke details is. De kraan oogt luxueus en is als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving. Het geborsteld nikkel zorgt voor een tijdloze uitstraling die jarenlang meegaat en moeiteloos samengaat met verschillende interieurstijlen.

Compleet en gebruiksvriendelijk

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor een optimale douchesensatie. Bij deze set zijn een 3-standen handdouche, een 30cm hoofddouche, een wandarm van 35cm en een handdouche met een glijstang inbegrepen.

De 3-standen handdouche kan eenvoudig worden ingesteld op de gewenste waterstraal, terwijl de 30cm hoofddouche zorgt voor een ontspannende regendouche-ervaring. Met de wandarm van 35cm kun je de hoogte van de hoofddouche aanpassen naar jouw voorkeur. De handdouche met glijstang biedt extra flexibiliteit en maakt het mogelijk om jezelf comfortabel te douchen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je niet alleen een functionele maar ook een gebruiksvriendelijke inbouwdoucheset in huis die voldoet aan al je behoeften en verwachtingen.