HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 - Chroom - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €944,00
€802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €142,00
Artikelcode: IBS2CR134
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 - Chroom - 3 Standen Handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 is een hoogwaardig product dat is ontwikkeld door Hotbath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. De regendoucheset is specifiek ontworpen om te voldoen aan de exacte behoeften van de markt. Wat deze regendoucheset onderscheidt van andere producten, is het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve technologieën.

Dankzij de productie in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn, bent u verzekerd van topkwaliteit. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 is ontworpen met duurzaamheid en energiebesparing in gedachten. Hierdoor bespaart u niet alleen op water- en energieverbruik, maar bent u ook milieubewust bezig. Bovendien heeft deze regendoucheset een garantieperiode van 5 jaar volgens de garantievoorwaarden van HotBath, wat getuigt van het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van het product.

Elegante chroomafwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 is uitgevoerd in een elegante chroomafwerking (CR). Deze afwerking geeft een verfijnde en tijdloze uitstraling aan uw badkamer. Met zijn sublieme glans creëert chroom een opvallend en levendig accent dat goed te combineren is met andere materialen.

Bovendien staat chroom bekend om zijn duurzaamheid. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Daarnaast is chroom gemakkelijk te onderhouden, waardoor uw regendoucheset er altijd als nieuw uitziet.

Inbouwdoucheset met complete accessoires

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 is een inbouwdoucheset die wordt geleverd met alle benodigde onderdelen. Met deze set kunt u uw badkamer voorzien van een complete, luxueuze douche-ervaring. De set bevat een 25cm hoofddouche, een 3 standen handdouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met wandhouder.

Met de 25cm hoofddouche geniet u van een ontspannende regendouche-ervaring. De 3 standen handdouche biedt u de mogelijkheid om uw douche aan te passen aan uw voorkeuren. De plafondbuis van 30cm zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. En met de handdouche kunt u moeiteloos uw hele lichaam reinigen.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 haalt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een complete douche-ervaring die voldoet aan al uw behoeften.