HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.054,00
€896,00 incl. BTW
Uw voordeel: €158,00
Artikelcode: IBS2CR135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath, een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, heeft met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 een product ontwikkeld dat voldoet aan de exacte vraag van de markt. Deze regendoucheset is speciaal ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen en biedt een ultieme douche-ervaring. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit.

Elegante en tijdloze chroomafwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 heeft een prachtige chroomafwerking die zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling in jouw badkamer. Deze kleur staat bekend om zijn sublieme glans en laat zich perfect combineren met andere materialen. Of je nu een moderne, klassieke of industriële interieurstijl hebt, deze chroomafwerking past in vrijwel elke setting. Bovendien behoudt de chroomafwerking zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

Inclusief alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset

  • 30cm hoofddouche
  • Plafondbuis van 30cm
  • 3 standen handdouche
  • Handdouche met wandhouder

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2 wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset. De 30cm hoofddouche zorgt voor een heerlijke regenachtige ervaring tijdens het douchen. Met de plafondbuis van 30cm kun je de douchekop op de ideale hoogte installeren. De handdouche heeft 3 verschillende standen, zodat je kunt kiezen voor een krachtige massagestraal of een zachtere, ontspannende straal. Dankzij de handdouche met wandhouder heb je altijd je douche-accessoire binnen handbereik.