HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Chroom - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €944,00
€802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €142,00
Artikelcode: IBS2ACR24
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Chroom - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Een hoogwaardige regendoucheset voor een luxe douchervaring

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A haal je een regendoucheset van topkwaliteit in huis. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen die je een ultieme douchervaring bieden. Dankzij het elegante design en de hoogwaardige afwerking past deze set perfect in elke badkamer.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor een complete inbouwdoucheset. De set bestaat uit:

  • Een staaf handdouche: De staaf handdouche zorgt voor een gerichte waterstraal en biedt optimaal comfort tijdens het douchen.
  • Een 25cm hoofddouche: De grote hoofddouche creëert een regendouche-effect en zorgt voor een ontspannende douche-ervaring.
  • Een plafondbuis van 15cm: De plafondbuis zorgt ervoor dat de hoofddouche op de juiste hoogte geïnstalleerd kan worden.
  • Een handdouche met wandhouder: Met de handdouche en wandhouder kun je eenvoudig de gewenste hoogte en positie bepalen.

Deze regendoucheset is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. De chroomkleurige afwerking geeft een elegante en verfijnde uitstraling aan je badkamer. Chroom staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt zijn glans zelfs na langdurig gebruik.

Hotbath is een gerenommeerde Nederlandse producent van sanitair. Hun producten worden geproduceerd in Italië door de beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen. Deze regendoucheset is dan ook van topkwaliteit en wordt geleverd met een garantie van 5 jaar (2 jaar garantie op elektronische onderdelen).

Wacht niet langer en geniet van een luxe en comfortabele douche-ervaring met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A. Bestel nu en maak van je dromen werkelijkheid!