HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.595,00
€1.356,00 incl. BTW
Uw voordeel: €239,00
Artikelcode: IBS2AGN247
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardig en stijlvol douchesysteem

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A, een hoogwaardig en stijlvol douchesysteem dat je badkamer een luxueuze uitstraling geeft. Ontworpen en geproduceerd door het gerenommeerde Nederlandse merk Hotbath, staat deze regendoucheset garant voor kwaliteit en vakmanschap. Dankzij het gebruik van geborsteld nikkel, een prachtige afwerking die lijkt op roestvrij staal, straalt deze doucheset een subtiele, warme gloed uit. Of je nu een minimalistische of een meer gedetailleerde inrichting hebt, deze doucheset past zich moeiteloos aan.

Een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, met alle benodigde onderdelen voor een optimale douchervaring. Deze set bevat een staafhanddouche, een hoofddouche van 25 cm, een plafondbuis van 15 cm en een handdouche met glijstang. Met deze diverse onderdelen kun je genieten van een veelzijdige douchebeleving, waarbij je kunt kiezen uit verschillende straalsoorten en aanpassingen om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Of je nu behoefte hebt aan een ontspannende regenstraal of een krachtige massagestraal, deze doucheset biedt het allemaal.

Vakmanschap en duurzaamheid

Het vakmanschap en de duurzaamheid van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A zijn ongeëvenaard. Alle producten van Hotbath worden in Italië geproduceerd, omdat daar de beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen. Het resultaat is een hoogwaardig douchesysteem dat niet alleen lang meegaat, maar ook energiebesparend is. Met de garantie van 5 jaar (uitgezonderd elektronische onderdelen) ben je verzekerd van een product dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Let op: de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde sanitairspeciaalzaken in Nederland en België.