HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5AGN24
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Een hoogwaardig product van Nederlandse makelij

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A ben je verzekerd van een product dat voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap. Deze doucheset is speciaal ontworpen om te voorzien in de exacte behoeften van de markt. Met trots wordt het geproduceerd door de beste specialisten in Italië, waar vakmanschap en expertise samenkomen.

Deze regendoucheset van HotBath is voorzien van unieke systemen die ervoor zorgen dat het product duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt is. Bovendien wordt het geleverd met een garantieperiode van 5 jaar (elektronische onderdelen hebben een garantieperiode van 2 jaar) volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van dit product.

Geborsteld Nikkel: de perfecte afwerking voor elke badkamer

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de prachtige kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Geborsteld Nikkel past perfect in elke badkamerstijl, of het nu een minimalistische of een luxueuze omgeving is. Met zijn veelzijdige en luxueuze uitstraling voegt het een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Deze kraan is als een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan zijn omgeving, en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die je badkamer betreedt.

Alle benodigde onderdelen in één inbouwdoucheset

  • Een staaf handdouche voor een gerichte en flexibele waterstraal.
  • Een 25cm hoofddouche voor een heerlijk ontspannende regendouche-ervaring.
  • Een plafondbuis van 15cm voor een naadloze integratie in je badkamerplafond.
  • Een handdouche met wandhouder voor extra gebruiksgemak en flexibiliteit.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is compleet en klaar voor installatie. Met al deze onderdelen krijg je een complete set waarmee je kunt genieten van de ultieme douchesensatie in je eigen badkamer. Ervaar het comfort en de luxe van deze hoogwaardige inbouwdoucheset.