HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.729,00
€1.470,00 incl. BTW
Uw voordeel: €259,00
Artikelcode: IBS5AGN247
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse bodem

HotBath is een Nederlandse producent die bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk heeft een duidelijke doelstelling: het ontwikkelen van een programma dat perfect aansluit op de wensen van de markt en het extern produceren van deze producten. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, vindt de productie volledig plaats in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn. De betrouwbare producenten in het HotBath netwerk hebben jarenlange ervaring in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

Met de unieke systemen van HotBath ben je verzekerd van duurzame, energiebesparende en kostenbesparende producten. Een garantie van maar liefst 5 jaar (m.u.v. elektronische onderdelen) is van toepassing op alle HotBath producten. Dit toont de betrouwbaarheid en de kwaliteit van het merk aan. HotBath is exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België, zodat je kunt rekenen op deskundig advies en service.

Luxueuze uitstraling in geborsteld nikkel

Geborsteld nikkel (GN) is de kleur van deze regendoucheset. Het heeft een vergelijkbare uitstraling als roestvrijstaal, maar met een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Of je nu een minimalistische of een rijk gedecoreerde badkamer hebt, geborsteld nikkel past perfect bij elke stijl. Het is een veelzijdige kleur die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving, waardoor je altijd kunt genieten van een luxueuze uitstraling.

Inclusief alle benodigde onderdelen

  • Staaf handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche voor extra veelzijdigheid tijdens het douchen. Met de staaf handdouche kun je gericht je lichaam reinigen of de waterstraal aanpassen naar jouw voorkeur.
  • 25cm Hoofddouche: De regendoucheset is voorzien van een 25cm hoofddouche, die zorgt voor een heerlijke en ontspannende douche-ervaring. Laat het water als een zachte regenbui over je heen stromen en geniet van ultiem comfort.
  • Plafondbuis 15cm: Om de hoofddouche op de gewenste hoogte te plaatsen, wordt de regendoucheset geleverd met een plafondbuis van 15cm. Hierdoor kun je de douche volledig aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften en voorkeuren.
  • Handdouche met glijstang: De inbouwdoucheset bevat ook een handdouche met glijstang. Hiermee kun je eenvoudig de hoogte en de richting van de waterstraal aanpassen. Ideaal voor het wassen van je haar of het schoonmaken van de douche.

Voor een complete en luxueuze doucheset is de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A in geborsteld nikkel de perfecte keuze. Met deze set geniet je van hoogwaardige kwaliteit, een luxueuze uitstraling en ultiem douchecomfort. Bestel nu en ervaar het zelf!