HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2AGN25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent HotBath

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A, een hoogwaardig product van de Nederlandse producent HotBath. Met jarenlange ervaring en een focus op kwaliteit, heeft HotBath een doucheset ontwikkeld die aan de exacte vraag van de markt voldoet. De productie van HotBath vindt plaats in Italië, waar 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en douchesystemen te vinden zijn.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is voorzien van unieke systemen die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Deze regendoucheset is exclusief verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een luxueuze uitstraling met geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is uitgevoerd in de kleur geborsteld nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal, maar heeft een subtiele, warme gloed die een ambachtelijke uitstraling aan de doucheset geeft. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een hoogwaardige en luxueuze uitstraling.

Deze finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Of je nu kiest voor een strakke en moderne stijl of juist een ruimte met rijke details, met geborsteld nikkel haal je een veelzijdige kraan in huis die zich aan elke omgeving aanpast als een kameleon.

Inhoud van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A

  • Staaf handdouche: Deze regendoucheset wordt geleverd met een handige staaf handdouche. Met de staaf handdouche heb je de vrijheid om de waterstraal te richten waar jij dat wilt. Ideaal voor het afspoelen van zeepresten of om je haar grondig uit te spoelen.
  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een ontspannende regenbui met de 30cm hoofddouche. Met een royale douchekop en gelijkmatige waterverdeling zorgt deze hoofddouche voor een ultieme douche-ervaring.
  • Plafondbuis 15cm: De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd met een plafondbuis van 15cm. Hiermee kan de hoofddouche eenvoudig aan het plafond worden bevestigd, waardoor je een strak en naadloos douchesysteem creëert.
  • Handdouche met wandhouder: De regendoucheset wordt compleet geleverd met een handdouche en wandhouder. De handdouche is gemakkelijk in de wandhouder te plaatsen en beschikt over meerdere standen, zodat je altijd de gewenste waterstraal kunt kiezen.