HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2AGN257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardige regendoucheset van HotBath

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A in geborsteld nikkel haal je een kwalitatief hoogwaardige doucheset in huis. HotBath is een Nederlandse producent van sanitair die zich richt op het ontwikkelen van producten die voldoen aan de specifieke behoeften van de markt. Deze regendoucheset wordt extern geproduceerd in Italië, waar de beste specialisten te vinden zijn.

HotBath heeft een netwerk van gerenommeerde producenten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en ontwikkeling van douchesystemen. Hierdoor kunnen ze hoogwaardige producten creëren die duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in gebruik. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd met een garantietermijn van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt.

Een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling

De geborsteld nikkel afwerking van deze regendoucheset geeft de kraan een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrijstaal. Deze afwerking wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamerstijl hebt, geborsteld nikkel past perfect in elke omgeving.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A bestaat uit verschillende onderdelen. Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche, een hoofddouche van 30cm, een plafondbuis van 15cm en een handdouche met glijstang. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en ontspannende douche-ervaring. Met de handdouche kan je gemakkelijk je haar uitspoelen of je lichaam afspoelen, terwijl de hoofddouche zorgt voor een zachte en luxueuze regendouche.