HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5AGN25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair met Italiaans vakmanschap

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk streeft ernaar om zelf een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de wensen van de markt en dit extern te produceren. Om de hoogste kwaliteit te waarborgen, worden alle producten van HotBath volledig in Italië vervaardigd. In dit land bevinden zich namelijk 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen. Met trots kunnen we zeggen dat HotBath samenwerkt met gerenommeerde en lang gevestigde fabrikanten.

Wat HotBath onderscheidt van andere merken, zijn de unieke systemen die zijn ontwikkeld om de producten duurzamer, energiebesparender en kosteneffectiever te maken voor dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat de HotBath-producten van hoge kwaliteit zijn, daarom bieden we een garantieperiode van 5 jaar volgens onze garantievoorwaarden. Houd er echter rekening mee dat de garantie voor elektronische onderdelen 2 jaar bedraagt.

HotBath-producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Kies voor HotBath als je een hoogwaardig en betrouwbaar sanitairmerk zoekt.

Luxe uitstraling in geborsteld nikkel (GN)

Deze Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in de kleur geborsteld nikkel (GN). Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van nature een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze finish past goed in zowel minimalistische als gedetailleerde interieurs. Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling, die zich aanpast aan elke omgeving als een kameleon.

Inhoud van de inbouwdoucheset

Deze Hotbath Get together Regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. In de set vind je:

  • Een staaf handdouche: ideaal voor een gerichte en krachtige waterstraal.
  • Een hoofddouche van 30 cm: biedt een weelderige regenervaring voor een ultieme ontspanning.
  • Een plafondbuis van 15 cm: voor een naadloze integratie in het plafond van je badkamer.
  • Een handdouche met wandhouder: gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te monteren aan de muur.

Met deze complete inbouwdoucheset haal je een stijlvolle en functionele toevoeging aan je badkamer in huis. Kies voor comfort en luxe met de Hotbath Get together Regendoucheset.