HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5AGN257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en vakmanschap

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Wij streven ernaar om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte behoeften van de markt. Daarom wordt onze productie volledig uitgevoerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. Onze producenten behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze producten duurzamer, energiebesparender en kostenefficiënter zijn in het dagelijks gebruik. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat wij een garantie van 5 jaar bieden volgens onze garantievoorwaarden.

Luxe uitstraling in geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A heeft een prachtige afwerking in geborsteld nikkel (GN). Deze kleur lijkt op roestvrij staal en heeft een subtiele, warme gloed. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft.

Deze finish past perfect in zowel minimalistische als gedetailleerde badkamers. Met een keuze voor geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling die zich aanpast aan elke omgeving. Haal het gevoel van vakmanschap en elegantie in huis met de geborsteld nikkel variant van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A.

Inclusief alle benodigde onderdelen

Deze Hotbath Get together Regendoucheset bevat alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdouche-ervaring. De set bestaat uit een staaf handdouche, een 30cm hoofddouche, een plafondbuis van 15cm en een handdouche met glijstang. Met deze set kunt u genieten van een heerlijke regendouche of gebruik maken van de handdouche voor extra gemak tijdens het douchen.

Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om een optimale functionaliteit en duurzaamheid te bieden. Met de Hotbath Get together Regendoucheset haalt u een complete en hoogwaardige inbouwdouche in huis.