HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2AGN57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld Nikkel - Staaf handdouche - 30 cm Hoofddouche - Wandarm 35 cm - Handdouche met glijstang

Kwalitatief hoogwaardig sanitair

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A. HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de IBS2A Regendoucheset combineert HotBath functionaliteit en stijl om jouw badkamerervaring naar een hoger niveau te tillen.

HotBath zet zich in voor het ontwikkelen van een kwalitatief programma, speciaal afgestemd op de behoeften van de markt. Daarom vindt de productie van HotBath-producten plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath-netwerk behoren tot de meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van sanitairtechnologie en ontwerp.

De HotBath Get together Regendoucheset IBS2A is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt deze regendoucheset uitsluitend kopen bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Een luxueuze uitstraling

Kies voor de verfijnde uitstraling van geborsteld nikkel (GN) met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A. Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. De handmatig aangebrachte finish geeft deze kraan een ambachtelijke uitstraling.

Naast de esthetische waarde past de finish van geborsteld nikkel zich moeiteloos aan elke omgeving aan. Of jouw badkamer nu minimalistisch of juist rijk aan details is, deze kraan zal hoe dan ook een luxe toevoeging zijn.

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd als inbouwdoucheset en bevat alle benodigde onderdelen voor een complete installatie:

  • Staaf handdouche
  • 30 cm hoofddouche
  • Wandarm van 35 cm
  • Handdouche met glijstang

Met deze uitgebreide set ben je verzekerd van een comfortabele en veelzijdige douchesessie. Creëer jouw eigen persoonlijke wellnessruimte in de badkamer met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A.