HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.879,00
€1.597,00 incl. BTW
Uw voordeel: €282,00
Artikelcode: IBS5AGN57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met glijstang

Over Hotbath

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met een focus op de exacte behoeften van de markt, ontwikkelt HotBath zelf een uitgebreid assortiment sanitairproducten van topkwaliteit. De productie vindt plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. Elk onderdeel van de Get together Regendoucheset IBS5A wordt vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten met expertise in metaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen. Dit zorgt ervoor dat de producten duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt zijn in het dagelijks gebruik. HotBath biedt een garantie van 5 jaar op de producten, met uitzondering van de elektronische onderdelen, waarvoor een garantie van 2 jaar geldt. Verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Geborsteld Nikkel - Een Luxueuze Afwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN), wat lijkt op roestvrijstaal met een subtiele, warme gloed. Door de handmatige geborstelde afwerking heeft deze doucheset een ambachtelijke uitstraling, waardoor het zowel in een minimalistische als in een rijk gedetailleerde omgeving tot zijn recht komt. Deze veelzijdige afwerking past zich als een kameleon aan aan elke omgeving en voegt een vleugje luxe toe aan je badkamer.

Inhoud van de Regendoucheset

  • Staaf handdouche: De Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met een elegante staaf handdouche. Met zijn slanke ontwerp is deze handdouche comfortabel in gebruik en zorgt hij voor een ontspannende douchervaring.
  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een luxe regendouche-ervaring met de 30cm hoofddouche van de Get together Regendoucheset IBS5A. De brede douchekop zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en een heerlijke douche-ervaring.
  • Wandarm 35cm: Deze regendoucheset wordt geleverd met een wandarm van 35cm. De stevige wandarm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de juiste hoogte en afstand kan worden geïnstalleerd, zodat je optimaal van de regendouche kunt genieten.
  • Handdouche met glijstang: De Get together Regendoucheset IBS5A wordt geleverd met een handdouche die aan een glijstang is bevestigd. Hierdoor kun je eenvoudig de hoogte van de handdouche aanpassen en je doucheroutine personaliseren.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je een kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle en veelzijdige doucheset in huis. Of je nu wilt genieten van een ontspannende regendouche of de praktische functionaliteit van een handdouche nodig hebt, deze set biedt beide opties. Met de geborsteld nikkel afwerking voeg je ook nog eens een vleugje luxe toe aan je badkamer. Wacht niet langer en ervaar het comfort en de kwaliteit van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A.