HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Chroom - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €944,00
€802,00 incl. BTW
Uw voordeel: €142,00
Artikelcode: IBS2ACR34
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Chroom - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteit en vakmanschap van Hotbath

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A brengt u kwaliteit en vakmanschap naar uw badkamer. Hotbath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair, met als doel om producten te ontwikkelen die perfect aansluiten op de behoeften van de markt. Om deze reden vindt de productie volledig plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. Hotbath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die gespecialiseerd zijn in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is uitgerust met unieke systemen die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Deze set wordt geleverd met een garantietermijn van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath. Let op, elektronische onderdelen hebben een garantietermijn van 2 jaar. U kunt er dus op vertrouwen dat u met deze regendoucheset een kwaliteitsproduct in handen heeft.

Een elegante chroomafwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A heeft een stijlvolle chroomafwerking. Chroom staat bekend om zijn elegante en verfijnde uitstraling, die een opvallend en levendig accent toevoegt aan elke badkamer. De sublieme glans van chroom zorgt voor een luxueuze uitstraling en creëert spannende contrasten wanneer het gecombineerd wordt met andere materialen. Bovendien heeft chroom een tijdloos karakter en behoudt het zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd. Met deze chroomafwerking haalt u dus niet alleen kwaliteit, maar ook een tijdloze en stijlvolle uitstraling in huis.

Inclusief alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd als complete inbouwdoucheset. Bij deze set krijgt u alle benodigde onderdelen voor een probleemloze installatie. Naast de 25cm hoofddouche en de staafhanddouche, bevat deze set ook een plafondbuis van 30cm en een handdouche met wandhouder. Met deze set kunt u moeiteloos genieten van een luxe regendouche-ervaring. Dankzij de uitstekende kwaliteit en het doordachte ontwerp van Hotbath, bent u verzekerd van een douchesysteem dat lang meegaat en zorgt voor ultiem comfort in uw badkamer.