HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.595,00
€1.356,00 incl. BTW
Uw voordeel: €239,00
Artikelcode: IBS2AGN347
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse makelij

HotBath is een Nederlandse producent die gespecialiseerd is in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het bedrijf heeft de doelstelling om een programma te ontwikkelen dat perfect aansluit op de behoeften van de markt. Om deze reden wordt de productie van HotBath volledig uitgevoerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn.

De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Door deze samenwerking worden er unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik.

Daarnaast biedt HotBath ook een uitstekende garantie op hun producten. De regendoucheset heeft maar liefst 5 jaar garantie volgens de garantievoorwaarden van HotBath, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt.

Geborsteld nikkel: Een luxe afwerking voor een veelzijdige kraan

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking geeft het product een subtiele, warme gloed en heeft een ambachtelijke uitstraling. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan uniek is.

Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische omgevingen als ruimtes met rijke details. Het is een veelzijdige keuze die zich als een kameleon aanpast aan zijn omgeving. Met deze luxe uitstraling zal de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A een echte eyecatcher zijn in jouw badkamer.

Complete inbouwdoucheset voor een ultieme douche-ervaring

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A is een complete inbouwdoucheset die zorgt voor een ultieme douche-ervaring. Deze set bevat alle benodigde onderdelen voor een volledige installatie:

  • Een staaf handdouche voor extra gebruiksgemak
  • Een 25cm hoofddouche voor een heerlijke regendouche-ervaring
  • Een plafondbuis van 30cm voor een perfecte plaatsing van de hoofddouche
  • Een handdouche met glijstang voor een verstelbare douche-ervaring

Met deze complete set creëer je een luxe en comfortabele douche-ervaring in jouw badkamer. Dompel jezelf onder in een warme regenbui en geniet van de ultieme ontspanning.