HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.534,00
€1.304,00 incl. BTW
Uw voordeel: €230,00
Artikelcode: IBS5AGN34
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Kwaliteit en vakmanschap

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met als doel om een kwalitatief hoogwaardig programma te ontwikkelen, heeft HotBath samengewerkt met 's werelds beste specialisten in Italië. De producenten achter HotBath zijn gerenommeerde fabrikanten met jarenlange ervaring in fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen. Door deze samenwerking heeft HotBath unieke systemen kunnen creëren die de duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksvriendelijkheid van hun producten verbeteren. Met een garantietermijn van 5 jaar (m.u.v. elektronische onderdelen) kunt u erop vertrouwen dat u een hoogwaardig en betrouwbaar product krijgt.

Geborsteld nikkel - een tijdloze finish

Deze Hotbath Get together Regendoucheset is afgewerkt in geborsteld nikkel (GN). Deze kleur heeft een subtiele, warme gloed en lijkt op roestvrij staal. Het geborstelde nikkel wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Dankzij deze finish past de kraan zowel in minimalistische omgevingen als in ruimtes met rijke details. Het geborsteld nikkel is een veelzijdige optie die zich als een kameleon aanpast aan de omgeving waarin het geplaatst wordt. Met deze luxueuze uitstraling voegt deze regendoucheset een vleugje elegantie toe aan uw badkamer.

Complete inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een staaf handdouche voor extra gemak en flexibiliteit tijdens het douchen. U kunt de hoogte van de handdouche aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.
  • 25cm Hoofddouche: Geniet van een weelderige waterstraal met de 25cm hoofddouche. Deze ruime douchekop zorgt voor een ontspannende en verfrissende douche-ervaring.
  • Plafondbuis 30cm: Met de plafondbuis van 30cm kunt u de regendouche op de gewenste hoogte monteren. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een strakke uitstraling.
  • Handdouche met wandhouder: De set is inclusief een handdouche met wandhouder. Met de handdouche kunt u gerichter douchen en de wandhouder biedt een handige opbergplek wanneer de handdouche niet in gebruik is.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haalt u een complete en luxe douche-ervaring in huis. De hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar product. De geborsteld nikkel afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan uw badkamer. Bestel vandaag nog en geniet van jarenlang douchecomfort!