HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.729,00
€1.470,00 incl. BTW
Uw voordeel: €259,00
Artikelcode: IBS5AGN347
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardige kwaliteit voor een ultieme douchervaring

Ontdek de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A, een hoogwaardig en stijlvol ontworpen doucheset die zorgt voor een ultieme douchervaring. Hotbath, een gerenommeerde Nederlandse producent van sanitair, staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige producten die aansluiten op de wensen van de markt.

Met de Get together Regendoucheset IBS5A ben je verzekerd van een luxe en duurzame doucheset. Alle onderdelen van deze set zijn zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met behulp van de beste specialisten in Italië. De fijnmetaal bewerking, verchroming, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen zijn allemaal uitgevoerd door experts op dit gebied.

Deze regendoucheset bestaat uit een staafhanddouche, een 25cm hoofddouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met glijstang. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van een verfrissende en ontspannende douche-ervaring. De handdouche is eenvoudig te verstellen en de hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling, waardoor je hele lichaam wordt omhuld door een warme en weldadige regenbui.

Bovendien is deze regendoucheset uitgerust met unieke systemen die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in het dagelijks gebruik. Je kunt dus vol vertrouwen genieten van een luxueuze douche-ervaring, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzame levensstijl.

Kies voor geborsteld nikkel - Een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrij staal en zorgt voor een subtiele, warme gloed. Wat deze kraan echt bijzonder maakt, is het feit dat de geborstelde afwerking met de hand wordt aangebracht, waardoor elke kraan een unieke en ambachtelijke uitstraling heeft.

Geborsteld nikkel past perfect in zowel minimalistische omgevingen als in ruimtes met rijke details. Deze veelzijdige kraan doet dienst als een kameleon die zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving. Of je nu een moderne, strakke badkamer hebt of een klassieke en elegante ruimte, met geborsteld nikkel voegt deze regendoucheset een vleugje luxe toe.

Complete inbouwdoucheset voor een naadloze uitstraling

  • Staaf handdouche: De staaf handdouche biedt comfort en flexibiliteit tijdens het douchen.
  • 25cm Hoofddouche: De ruime hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling, waardoor je optimaal kunt genieten van een ontspannende regendouche.
  • Plafondbuis van 30cm: Deze plafondbuis zorgt voor een naadloze integratie van de regendoucheset in je badkamer, waardoor het een strak en elegant uiterlijk krijgt.
  • Handdouche met glijstang: Met de handdouche en glijstang kun je eenvoudig de hoogte en hoek aanpassen die het beste bij jouw douchebehoefte past.

Met deze complete inbouwdoucheset haal je een stukje innovatie en luxe in huis. De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A biedt niet alleen een verfrissende en ontspannende douche-ervaring, maar voegt ook een stijlvolle en eigentijdse uitstraling toe aan je badkamer.

Wacht niet langer en geniet elke dag van de luxe en comfort van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A!