HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.550,00
€1.318,00 incl. BTW
Uw voordeel: €232,00
Artikelcode: IBS2AGN35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get Together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld Nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap

HotBath is een toonaangevende Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Met de Get Together Regendoucheset IBS2A laten ze zien waar ze voor staan: kwaliteit en vakmanschap. Elk onderdeel van deze doucheset is met zorg ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste eisen te voldoen.

HotBath werkt samen met 's werelds beste specialisten in Italië om de productie van hun douchesystemen te garanderen. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid, energiebesparing en betrouwbaarheid van deze set. HotBath biedt ook de zekerheid van een garantieperiode van 5 jaar volgens hun garantievoorwaarden.

Als je op zoek bent naar een regendoucheset die zowel stijlvol als functioneel is, dan is de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS2A de perfecte keuze voor jou. Laat je onderdompelen in het comfort en geniet van een ultieme douchesensatie.

Luxe uitstraling in geborsteld nikkel

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS2A is uitgevoerd in de prachtige kleur geborsteld nikkel. Deze afwerking, die lijkt op roestvrijstaal, geeft de doucheset een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor elke kraan een unieke ambachtelijke uitstraling heeft.

Dit maakt deze doucheset een perfecte keuze voor zowel minimalistische als meer gedetailleerde badkamers. De geborsteld nikkel finish past zich als een kameleon aan de omgeving aan, waardoor deze kraan een luxueuze uitstraling geeft aan elke badkamerstijl.

Compleet inbouwdouchesysteem

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS2A wordt geleverd als een compleet inbouwdouchesysteem, zodat je direct kunt genieten van een complete doucheset-upgrade. Deze set wordt geleverd met een staaf handdouche, een 30cm hoofddouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met wandhouder.

Met de staaf handdouche kun je gemakkelijk verschillende posities en straalsoorten kiezen voor een gepersonaliseerde douche-ervaring. De 30cm hoofddouche zorgt voor een breed en ontspannend regeneffect, terwijl de plafondbuis van 30cm ervoor zorgt dat de douche perfect in je badkamerinterieur past.

De handdouche met wandhouder maakt het gemakkelijk om de douche op de gewenste hoogte te plaatsen en is ideaal voor het spoelen van delen van het lichaam of het schoonmaken van de douche zelf. Met deze complete inbouwdoucheset ben je verzekerd van een luxueuze douche-ervaring, elke keer weer.