HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2AGN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse fabrikant Hotbath

Maak kennis met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A, een hoogwaardige en luxueuze toevoeging aan jouw badkamer. Hotbath is een Nederlandse producent die zich richt op kwaliteit en innovatie in het sanitair. Met deze regendoucheset breng je een stukje luxe en comfort naar jouw dagelijkse douche-ervaring.

De Hotbath Get together Regendoucheset is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende behoeften van de markt. Elk onderdeel van deze set is vervaardigd met uiterste precisie en vakmanschap. Hotbath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn op het gebied van fijnmetaal bewerking, verchromen, thermostaat technologie en douchesystemen. Dit garandeert niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook duurzaamheid en energiebesparing.

Bovendien geeft Hotbath je gemoedsrust door een garantie van 5 jaar op de producten (2 jaar op elektronische onderdelen). Het merk is exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België, dus je kunt er zeker van zijn dat je een authentiek en betrouwbaar product aanschaft.

Geborsteld nikkel afwerking voor een luxe uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset is voorzien van een prachtige geborsteld nikkel afwerking. Deze kleur, die lijkt op roestvrijstaal, brengt een subtiele en warme gloed in jouw badkamer. De ambachtelijke uitstraling wordt bereikt door het handmatig aanbrengen van de geborstelde afwerking. Hierdoor past deze kraan perfect in zowel minimalistische interieurs als in ruimtes met rijke details.

Met de keuze voor geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan die als een kameleon in elke omgeving past. Of je nu een moderne of klassieke stijl hebt, deze kraan voegt altijd een vleugje luxe toe aan jouw badkamerinterieur.

Een complete inbouwdoucheset voor een complete douche-ervaring

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A haal je een complete inbouwdoucheset in huis. Deze set bevat alle essentiële onderdelen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

  • Een staaf handdouche: perfect voor het afspoelen van shampoo en het bereiken van moeilijk bereikbare plekken op je lichaam.
  • Een 30cm hoofddouche: creëert een heerlijke regendouche-ervaring, waarbij het water gelijkmatig over je hele lichaam wordt verdeeld.
  • Een plafondbuis van 30cm: zorgt voor een fraaie en strakke bevestiging van de hoofddouche aan het plafond.
  • Een handdouche met glijstang: biedt extra flexibiliteit tijdens het douchen, zodat je de douchestraal naar wens kunt aanpassen.

Met deze complete set verander je jouw dagelijkse douche-ervaring in een ontspannend en verfrissend ritueel. Creëer jouw eigen luxe spa in de badkamer met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2A.