HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.745,00
€1.483,00 incl. BTW
Uw voordeel: €262,00
Artikelcode: IBS2RAGN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardige doucheset van Hotbath

Maak van jouw douche-ervaring een waar genot met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA. Hotbath is een gerenommeerde Nederlandse producent die bekend staat om zijn kwalitatief hoogwaardige sanitaire producten. Deze doucheset is speciaal ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Een luxe kraan met geborsteld nikkel afwerking

Met de geborsteld nikkel afwerking is deze doucheset een lust voor het oog. Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrijstaal. De ambachtelijke uitstraling van het met de hand aangebrachte geborstelde effect voegt een vleugje luxe toe aan elke badkamer. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een ruimte met rijke details, deze kraan past perfect bij elke omgeving.

Volledige set voor de ultieme douche-ervaring

  • Staaf handdouche
  • 30cm Hoofddouche
  • Plafondbuis 30cm
  • Handdouche met glijstang

Deze inbouwdoucheset bevat alles wat je nodig hebt om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. De staaf handdouche zorgt voor gerichte waterstralen, terwijl de 30cm hoofddouche een ontspannende regenbui simuleert. Met de plafondbuis van 30cm heb je de flexibiliteit om de douchekop op de ideale hoogte te installeren. En dankzij de handdouche met glijstang kun je eenvoudig de perfecte positie instellen voor maximaal comfort.

Met deze complete set transformeer je jouw badkamer in een oase van ontspanning. Ervaar de luxe en functionaliteit van de Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA en geniet elke dag van een verfrissende en revitaliserende douche-ervaring.