HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.684,00
€1.431,00 incl. BTW
Uw voordeel: €253,00
Artikelcode: IBS5AGN35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Kwalitatief hoogwaardig sanitair van Nederlandse producent

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Met de HotBath Get together Regendoucheset IBS5A haal je een stuk vakmanschap in huis. Deze regendoucheset is ontwikkeld om aan de exacte behoeften van de markt te voldoen en wordt extern geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten binnen het HotBath-netwerk behoren tot de topfabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzaam, energiebesparend en kostenefficiënt zijn in het dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van jarenlang plezier. Let op: HotBath-producten zijn exclusief verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Luxe uitstraling met geborsteld nikkel

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Deze afwerking lijkt op roestvrijstaal en heeft een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamer hebt, geborsteld nikkel past perfect bij elke stijl.

Met zijn veelzijdige en luxueuze uitstraling past deze kraan zich moeiteloos aan zijn omgeving aan. Het is als een kameleon die zich aanpast aan elke interieurinrichting. Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A in Geborsteld Nikkel en geef je badkamer een upgrade met een stijlvolle en tijdloze kraan.

Compleet inbouwdoucheset

  • Staaf handdouche: De regendoucheset wordt geleverd met een handige staaf handdouche voor extra flexibiliteit tijdens het douchen. Zo kun je gemakkelijk de douchestraal richten op de gewenste delen van je lichaam.
  • 30cm Hoofddouche: Geniet van een ontspannende regendouche met de 30cm hoofddouche. Met zijn royale formaat zorgt deze hoofddouche voor een gelijkmatige waterverdeling en een luxueuze douchesensatie.
  • Plafondbuis 30cm: De plafondbuis van 30cm zorgt voor een stevige bevestiging van de regendoucheset aan het plafond. Hierdoor blijft de set veilig en stabiel tijdens het gebruik.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, zodat je de handdouche altijd binnen handbereik hebt. Zo kun je eenvoudig wisselen tussen de hoofddouche en de handdouche.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A haal je niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product in huis, maar ook een luxe kraan die perfect past bij elke badkamerstijl. Waar wacht je nog op? Upgrade je douchervaring vandaag nog met deze geweldige regendoucheset!