HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.254,80
€1.879,00 incl. BTW
Uw voordeel: €375,80
Artikelcode: IBS5AGN357
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardige regendoucheset, ontmoet luxueus design

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A is de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Met deze regendoucheset haal je de ultieme douche-ervaring in huis. Het geborsteld nikkel geeft de set een ambachtelijke uitstraling en past zich moeiteloos aan elke badkamerstijl aan.

Inbouwdoucheset

Een complete set voor ultiem douchecomfort

Deze inbouwdoucheset is compleet uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een ultiem douchecomfort. Het bevat de volgende onderdelen:

  • Staaf handdouche
  • 30cm Hoofddouche
  • Plafondbuis 30cm
  • Handdouche met glijstang

Met de staaf handdouche kun je gemakkelijk en nauwkeurig je hele lichaam reinigen. De 30cm hoofddouche zorgt voor een heerlijke regenval die je een ontspannend gevoel geeft na een lange dag. Met de plafondbuis van 30cm kun je de hoofddouche op de gewenste hoogte monteren. De handdouche met glijstang biedt flexibiliteit en gemak, zodat je zelf kunt bepalen waar je de straal wilt richten.

Met deze Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A creëer je een serene en luxe badkamerervaring waar je elke dag van zult genieten. Het is de perfecte toevoeging aan jouw badkamer en zal je inspireren om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen na een drukke dag.

Let op: de kleur van dit product is Geborsteld Nikkel (GN).

Geborsteld nikkel lijkt op roestvrijstaal en heeft van zichzelf een subtiele, warme gloed. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Deze finish komt zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details tot z’n recht. Met een keuze voor geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling, die zich als een kameleon aanpast aan z’n omgeving.

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair en de Get together Regendoucheset IBS5A is hier een perfect voorbeeld van. De producten van HotBath worden gekenmerkt door hoogwaardige materialen en vakmanschap. Deze regendoucheset is ontwikkeld met als doel om jou de ultieme douche-ervaring te bieden, waarbij functionaliteit en stijl hand in hand gaan. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar op elektronische onderdelen) kun je vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit product.

Maak van jouw douche een oase van rust en ontspanning met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS5A. Bestel nu en geniet elke dag van een buitengewone douche-ervaring!