HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.400,00
€1.190,00 incl. BTW
Uw voordeel: €210,00
Artikelcode: IBS2RAGN37
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

- Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA

Hoogwaardig sanitair van HotBath

HotBath, een Nederlandse producent, staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige sanitairproducten. Hun doel is om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de exacte behoeften van de markt. Om deze reden vindt de productie plaats in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn. HotBath werkt samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaat technologie en het ontwikkelen van douchesystemen. Dit zorgt ervoor dat de producten duurzamer, energiebesparender en kostenefficiënter zijn in het dagelijks gebruik. HotBath biedt 5 jaar garantie op hun producten (exclusief elektronische onderdelen), waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe regendoucheset.

Stijlvol geborsteld nikkel afwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in een prachtige geborsteld nikkel afwerking. Deze afwerking lijkt op roestvrij staal en geeft een subtiele, warme gloed aan je badkamer. Het geborstelde effect wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling heeft. Of je nu een minimalistische of een gedetailleerde badkamer hebt, deze kraan past perfect in elke omgeving. Met de keuze voor geborsteld nikkel, kies je voor een veelzijdige en luxe uitstraling die zich moeiteloos aanpast aan zijn omgeving.

Inbouwdoucheset met alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS2RA bevat alles wat je nodig hebt voor een complete douche-ervaring. De set bevat een staaf handdouche, een 20cm hoofddouche, een plafondbuis van 30cm en een handdouche met glijstang. Deze inbouwdoucheset combineert functionaliteit met stijl, waardoor je elke keer van een luxueuze douche kunt genieten. Met de Hotbath Get together Regendoucheset creëer je een echte eyecatcher in je badkamer.